niedziela, 23 września 2012

Pasta z jajek.

Na niedzielne śniadania czekam cały tydzień.
 Są leniwe, w zwolnionym tempie.
 To czas na zaległą lekturę, czy rozmowy przy kubku z parującą kawą.


Pasta z jajek.
5 jajek
1 łyżeczka masła
3-4 łyżki majonezu
sól, pieprz
mały pęczek szczypiorku

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, kroimy w dużą kostkę.
Dodajemy resztę składników. Najlepsza na ciepło z  razowym chlebem.


2 komentarze:

  1. dobra i szybka ;)
    pozdrawiam ciepło,
    Szana :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Śliczne śniadanie!
    Pysznie jest tak rozkoszować się piękną chwilą.
    Uwielbiam celebrować śniadania,długo i smakowicie.

    OdpowiedzUsuń