niedziela, 9 czerwca 2013

Arbuzowe martini.

Po bardzo udanym weekendzie- było i koncertowo i towarzysko:) coś przyjemnego na finisz.
Korzystając z ciepłego wieczoru, warto zostać jeszcze chwile w ogrodzie.
Sączyć drinka i słuchać przyjemnej muzyki.
Cudowny relaks:)
 
Polecam delikatny i orzeźwiający drink na bazie martini i arbuza.
Do przygotowania w kilka chwil.
Miłego wieczoru!



Arbuzowe martini.
200 g arbuza
200 ml martini bianco
 
Arbuza kroimy w kostkę, usuwamy pestki.
Wkładamy do pojemnika i wkładamy do lodówki na ok.30 min.
Do blendera wkładamy zmrożonego arbuza i martini. Miksujemy.
Wklewamy przez sito do kieliszka.
 Miąsz możemy dodać do kieliszka lub zjeść osobno- ja wybrałam drugą wersje:)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz